Yoursminc

Visitekaartje

De factuur welke je aan een klant verstuurd i.v.m. de levering van producten of diensten geldt voor jou als je visitekaartje. Deze moet er professioneel en goed verzorgd uitzien.

Door binnen Yoursminc gebruik te maken van een Factuurontwerp, creëer je met enkele muisklikken een professioneel opgemaakt factuur welke je direct vanuit het pakket naar je klant kunt sturen. Yoursminc stelt je in staat om meerdere Factuurontwerpen te maken, zodat je eenvoudig kunt kiezen uit een ontwerp t.b.v. je facturen, aanmaningen, elektronische betalingen etc.

Dashboard

Binnen het programma heb je ook voortdurend een volledig overzicht van al je facturen en toont een dashboard je in één oogopslag de facturen welke aandacht nodig hebben.

Incasso of elektronisch

Naast de mogelijkheid om je klanten de mogelijkheid te geven om een factuur via de bank te betalen, kun je er eveneens voor kiezen om de factuur via automatische incasso te laten voldoen of kun je ervoor kiezen om de factuur via een betaallink elektronisch te laten betalen. Op deze wijze kan een klant met behulp van bijvoorbeeld iDeal of een Creditcard voor de betaling zorgen.

Direct inzicht

Door je facturen te creëren en tevens al je uitgaven in Yoursminc vast te leggen, heb je als ondernemer direct al inzicht in de inkomsten en uitgave van je onderneming.

Tevens vormen deze de basis voor de Btw-aangifte welke je als ondernemer ieder kwartaal moet doen bij de Belastingdienst.

Creatie van een offerte

Yoursminc stelt je in staat om op eenvoudige wijze snel een offerte te maken. Door gebruik te maken van de mogelijkheid om de layout helemaal naar je zin te maken, creëer je in enkele minuten een professioneel ogende offerte welke je direct vanuit het programma naar een klant kunt sturen.

Inlezen en verwerken bankafschriften

Alle banken stellen je in staat om mutaties (ontvangsten en betalingen) op je bankrekening te exporteren in een zgn MT940 of CAMT.053 bestand. Door zo’n bestand vervolgens in Yoursminc in te lezen, zitten in één keer al deze mutaties in je administratie en kun je deze verder gaan verwerken.

Het verwerken van bankafschriften bestaat voornamelijk aan het toewijzen van ontvangsten van je klanten aan facturen welke je eerder had verstuurd of het toewijzen van betalingen welke je hebt gedaan naar aanleiding van uitgaven welke je binnen je onderneming hebt gedaan.

Koppeling met Yoursminc

Als beheerder van een webshop wil je je kunnen focussen op je business. Het etaleren, aanprijzen en verkopen van je producten in een webshop. Enorm veel tijd investeer je aan de inrichting en vormgeving van je shop. Heb je de inrichting van je webshop uitbesteed, dan moet je hard werken om deze investering te kunnen terugverdienen.

Het is daarom fijn te weten dat zonder extra kosten je jouw webshop kunt koppelen aan Yoursminc, zodat je financiële administratie automatisch wordt bijgewerkt op het moment dat orders worden geplaatst en uitgeleverd.

Yoursminc ondersteunt de volgende webshops:

* Mijnwebwinkel ™
* Magento ™
* CCV Shop ™
* WooCommerce ™