Twinfield

Twinfield maakt professioneel boekhouden persoonlijk

Ben jij accountant of boekhoudprofessional? Dan voel je je snel thuis bij Twinfield. Twinfield helpt jou je dagelijkse werk makkelijker te maken. Met een online boekhoudprogramma dat voldoet aan de nieuwste regelgeving, slim is geautomatiseerd en goed beveiligd. Maar ook met persoonlijke ondersteuning. Onze professionals hebben passie voor boekhouden. En dat merk je!

Bankkoppeling Twinfield Boekhouden

Twinfield heeft een bankkoppeling met de vier belangrijkste banken. Met de bankkoppeling komen banktransacties dagelijks automatisch in je boekhouding terecht, worden ze herkend en klaargezet om verwerkt te worden. Zo hoef je niet langer handmatig bankafschriften te importeren.

Belastingaangifte

Gemakkelijk belastingaangifte doen vanuit Twinfield

Financiële rapportages

Met de rapportage functie van Twinfield heb je snel een actueel en leesbaar rapport voorhanden. Maak gebruik van de vele standaard rapportages zoals btw-aangifte status, crediteurenkaart, de grootboekkaart, winst en verlies en openstaande posten.

Jaarafsluiting boekhouding in Twinfield

Bepaal de eindbalans en het bedrijfsresultaat.

Kolommenbalans in Twinfield Boekhouden

In één overzicht komt jouw administratie samen. Met de kolommenbalans heb je alle belangrijk financiële informatie op een rij; de beginbalans, de boekingen door het jaar heen, saldi per grootboekrekening, voorafgaande journaalposten richting jaarafsluiting en hoe het er uiteindelijk uit komt te zien op de balans of winst- en verliesrekening.

Koppeling boekhouding Twinfield

Met Twinfield heb je een ruime keuze uit softwarekoppelingen. Wanneer je efficiënter wilt werken, is automatiseren van je processen een vereiste. Belangrijk onderdeel hiervan is het koppelen van je software. Zo integreer je jouw processen tot één systeem met je boekhouding als kloppend hart. Alle cijfers stromen dan automatisch de administratie in, zodat deze altijd up-to-date en compleet is.

Twinfield Analysis

Haal meer uit jouw Twinfield boekhouding met de verbeterde Excel koppeling.