MyFinance

Waarom online boekhouden?

Als zzp’er kún je je boekhouding natuurlijk uitbesteden aan een boekhouder of accountant. Maar: dat kost een hoop geld, zeker op jaarbasis. Gemiddeld liggen de kosten op zo’n 1200 euro per jaar. Allemaal geld dat je als zzp’er eerst nog moet verdienen. Bovendien: als je je boekhouding uitbesteedt, heb je veel minder zicht op hoe je er financieel voorstaat. Dat maakt het moeilijker om te sturen en kan je zelfs in de problemen brengen.

Gelukkig is er een andere mogelijkheid: online boekhouden. Met Myfinance kun je heel gemakkelijk online boekhouden, voor een vast laag bedrag per maand.

Met Myfinance doe je met plezier je boekhouding

Online boekhouden met handige AppMyfinance maakt het doen van de boekhouding niet alleen gemakkelijk, maar zelfs leuk. Veel zzp’ers zien als een berg op tegen dit cijferwerk; daar houden wij rekening mee. Met ons praktische systeem, maar ook met een deskundige helpdesk en een uitgebreide kennisbank met artikelen en video’s.

En voor wie graag een extra steuntje in de rug wil, is er ook de mogelijkheid om samen met je boekhouder te werken. Je boekhouder krijgt dan gratis een extra inlogcode.

Myfinance is de alles- in-1-oplossing voor je boekhouding

Online boekhouden met Myfinance scheelt je niet alleen veel geld, het bespaart je ook veel tijd. Aan het einde van het kwartaal hoef jij niet meer te zoeken naar bonnetjes; die stuur je gewoon direct met één druk op de knop in de app naar je boekhouding toe. En omdat je één vaste prijs betaalt, is ook het boeken van kleinere bedragen geen probleem meer.

Krijg je facturen? Dan kun je die eenvoudig uploaden via de webversie of er een foto van maken met de handige app. Al je documenten worden veilig opgeslagen en zijn gemakkelijk weer terug te vinden.

Zorgeloos & veilig online boekhouden

Met Myfinance kan iedereen zorgeloos online boekhouden. Het helpt je niet alleen om je boekhouding compleet te hebben, volgens de eisen van de Belastingdienst; het geeft je ook op elk moment overzicht en inzicht. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat niemand anders bij jouw (financiële) gegevens kan komen én dat je gegevens niet zomaar kwijt kunnen raken. Wij werken daarom altijd met een beveiligde SSL-verbinding, zorgen voor realtime back-ups en hebben een strikt wachtwoordbeleid. Via de app behoort ook inloggen met fingerprint tot de mogelijkheden. Zo houden we jouw boekhouding compleet veilig.

Zelfs als je Myfinance eerst even wilt proberen zit je goed; dat kan helemaal gratis en vrijblijvend, zonder dat je hier betaalgegevens voor hoeft op te geven.

Online boekhouden zoals jij dat wilt

Als je kiest voor online boekhouden via Myfinance, dan kun je boekhouden op jouw voorwaarden. Met én zonder hulp van je boekhouder. En zit je op dit moment nog bij een administratiekantoor of gebruik je zelf een ander pakket? Onze unieke overstapservice helpt je dan om probleemloos over te gaan. Wij richten je boekhouding volledig voor je in, zodat jij meteen een vliegende start kunt maken.